Mama a trei copii s-a urcat băută la volan și s-a răsturnat mașina în care se afla cu aceștia, în apropiere de Urluia

Mașina în care se aflau cei trei copii și mama lor a ajuns pe câmp. FOTO CTnews.ro

Inconștiența la volan se aplică și femeilor, nu numai bărbaților, iar asta a dovedit-o o tânără mamă din localitatea Urluia. Aceasta s-a urcat băută la volan, luând cu ea și pe cei trei copii ai săi, fără a le pune nici măcar centurile de siguranță. Într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp.

Mama și cei trei copii de doi, cinci și șapte ani au ajuns la Spitalul Județean Constanța în seara de 17 octombrie, cu traumatisme de membre, cranio faciale și abdominale. Unul dintre minori a suferit răni grave.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în jurul orei 20.40, când, o femeie, de 27 de ani din localitatea Urluia, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre localitatea Urluia către localitatea Adamclisi. La un moment dat, în zona kilometrului 196, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori, mașina oprindu-se la câțiva metrii de carosabil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei minore în vârstă de cinci ani, pasageră în autoturism și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor doi pasageri minori de doi și șapte ani. Niciunul dintre copii nu se afla în scaun special sau măcar prinși în centurile de siguranță.

Testarea cu etilotestul a conducătoarei auto a arătat faptul că aceasta s-a urcat băută la volan, aparatul Drager indicând 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*