Majorat cu aproape 100 de persoane, stricat de polițiștii din Năvodari. Amenzile totale aplicate au depășit 200.000 de lei

Petrecere cu zeci de persoane, stricată de o acțiune a polițiștilor. FOTO arhiva IPJ Constanța

Polițiștii din Năvodari au fost sesizați în cursul zilei de joi, 18 martie, în jurul orei 18.30, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, la o cafenea din orașul Năvodari, la care participau mai multe persoane fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Potrivit IPJ Constanța, la fața locului au ajuns agenți din cadrul Poliției orașului Năvodari și polițiști locali, în sprijin sosind și echipaje de Poliție de la subunitățile din apropiere – Secția 5 Rurală Cogealac, Secția 2 Rurală, Poliția stațiunii Mamaia, precum și o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt. Totodată, a fost identificat și sancționat contravențional administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*