Percheziții în Constanța și Tulcea la persoane bănuite de contrabandă

Percheziții în Constanța și Tulcea la persoane bănuite de contrabandă

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Constanța pun în aplicare miercuri, 29 iunie, 14 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 12 în județul Constanța și două în județul Tulcea, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse din tutun.

Până la acest moment, au fost descoperite peste 1.300 de pachete cu țigarete, precum și trei kilograme de tutun vrac.

Activitățile continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*