Polițiștii au prins 15 persoane sub influența alcoolului la volan

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

În cursul datei de 29 aprilie, lucrătorii Serviciul Rutier Constanța în colaborare cu cei ai Biroului Rutier Mangalia au desfășurat o acțiune pentru creșterea siguranței în trafic și prevenirea consumului de alcool la volan.

Cu această ocazie, polițiștii rutieri au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației, fiind reținute 15 permise de conducere, pentru conducerea sub influența alcoolului. Acțiunile pe această linie vor continua și în zilele următoare, cu scopul prevenirii accidentelor de circulație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*