FOTO Șmecheria costă: a intrat cu mașina pe gheața subțire de la malul mării, iar aceasta a cedat

A încercat să conducă pe gheață, dar distracția îl va costa scump. FOTO Facebook/Parchez ca un bou

Un constănțean a vrut să facă ceva deosebit pentru a ieși în evidență și a reușit. Nu chiar cum și-a dorit el, dar acum îl știe toată lumea: a căzut cu mașina în mare după ce a încercat să o conducă pe gheața subțire de la mal.

Posesorul unui Peugeot a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța, chiar dacă legal nu are voie. Nu s-a oprit însă aici. Pentru că marea era înghețată la mal, s-a gândit că îi poate imita pe piloții de curse care șofează pe gheață. Ca să aibă un control asupra mașinii s-a gândit să își monteze și lanțurile antiderapante. Numai că după câțiva metrii, așa cum era de așteptat, gheața a cedat sub greutatea mașinii. Șoferul temerar a fost nevoit să își abandoneze „bolidul“, urmând a reveni probabil cu o altă mașină pentru a-l tracta.

Numai că vitejia sa a fost repede imortalizată și a devenit celebru pe grupul de Facebook: Parchez ca un Bou. Pe lângă celebritate, va avea de plătit și o amendă substanțială. Polițiștii Secției 3 caută să îl identifice pe șoferul cu pricina pentru a-l „premia“ cu o amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 lei.

UPDATE:
Șoferul mașinii a fost identificat și este vorba de… o șoferiță în vârstă de 30 de ani. Aceasta a fost chemată la sediul Secției 3 Poliție, urmând a se prezenta aici în cursul zilei de vineri 26 ianuarie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*