Mai multe zone ale municipiului Constanța nu au apă potabilă în urma unei avarii înregistrate de RAJA

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 31 octombrie, până la ora 13.00, pentru remedierea unei avarii pe conducta de distribuție apă de la nivelul Stației de tratare și pompare Constanța Nord.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: Tomis Nord, Boema, Tic Tac, Tomis III, Macul Roșu, Anadalchioi, parțial Coiciu, străzile Tulcei, Ștefăniță Vodă, Semănătorului, Poporului, B.P. Hașdeu, Barbu Ștefănescu Delavrancea, bulevardul Tomis – tronsonul delimitat de bulevardele Aurel Vlaicu și Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, până la Casa de Cultură, precum și cei arondați punctelor termice aferente.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*