Două workshop-uri interesante în aceeași zi. Ce alegi: “Comunicare online” sau “Stil de marcă personală”?

Victor Kapra și Maurice Munteanu vin la Constanța. FOTO Naked PR
Victor Kapra și Maurice Munteanu vin la Constanța. FOTO Naked PR

Constanța a început să aibă evenimente din ce în ce mai interesante, iar ziua de sâmbătă, 21 noiembrie, aduce nu unul, ci două astfel de workshop-uri. Oamenii de comunicare de la malul mării au de ales între două teme foarte interesante: “Comunicare online” sau “Stil de marcă personală”.

Primul este făcut de Victor Kapra și are loc la “Cămara cu merinde” (Bd. Mamaia, 180) între orele 11 și 15.30. Este un curs despre cum poți deveni propriul PR, indiferent că vorbim de o afacere sau a unui brand personal. Discuția pornește de la felul în care conversezi în mediul online cu consumatorul și ajunge până la implementarea unor campanii digitale.

Workshop-ul este caracterizat de organizatori drept unul “fresh, cu multă practică, adaptat mediului online din România și mai ales din Constanța”.

“Trăim într-o lume în care poveștile sunt consumate cu mare poftă. Cu toții povestim.

Și dimineața la cafea înainte de a începe programul, și la telefon, și când ne scriem un CV sau ne completăm contul de LinkedIn, și când facem o ofertă de servicii, și când ajungem seara osteniți acasă.

Orice manager, orice antreprenor, orice creator este extrem de interesat și de bucuros când îl caută un jurnalist să scrie despre ceea ce face, despre ceea ce a reușit. Însă nu își dă seama întotdeauna că mediul digital îi oferă toate mijloacele de a deveni el însuși jurnalistul propriei vieți, al propriei companii, al propriului brand. Și, prin consecință, propriul PR”, spune Victor Kapra.

Al doilea training este susținut de Maurice Munteanu, care este fashion editor la revista Elle. Workshop-ul “Stil de marcă personală” are loc la restaurantul Scapini (Strada Mircea, 49) și se desfășoară tot între orele 11.00 și 15.30.

Participanții pot afla mai multe despre ce trebuie să porți, cum și unde porți.

Cine vrea să se înscrie o poate face pe pagina organizatorilor – Naked PR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*