Mai multe zone ale Constanței rămân fără apă caldă în urma lucrărilor de moderniza a rețelei termice de transport

Mai multe zone ale Constanței vor rămâne vineri, 17 iunie, timp de mai multe ore, fără apă caldă în urma lucrărilor de moderniza a rețelei termice de transport.

Astfel, potrivit Societății de Termoficare Constanța SRL, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din Municipiul Constanța – Etapa 1”, începând cu data de 17 iunie, ora 07.00, se va opri furnizarea energiei termice către consumatorii arondați punctelor termice 54, 117, 214, 118, 119, 55, 101, 56 – din zona Tomis III – Dacia, 103, 106, 102, 104 – din zona Stadion, și 57, 100, 115, 124 – din zona Trocadero.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executantul lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata execuției lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 11 ore”, au transmis reprezentanții societății.

Persoanele afectate au la dispoziție numărul de telefon al Dispeceratului Societății de Termoficare Constanța: 0241/616.792.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*