Mai multe persoane s-au luat la bătaie pe plajă la Eforie, iar polițiștii au intervenit

Mai multe persoane s-au luat astăzi la bătaie pe plajă la Eforie, iar polițiștii au intervenit.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 iunie, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă ar fi avut loc o agresiune fizică.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele investigații rezultă că agresiunea fizică ar fi avut loc între mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan.

La sediul poliției au fost conduse mai multe persoane, în vederea audierii” – IPJ Constanța.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*