Polaris M Holding va colecta deșeuri reciclabile de la agenții economici din Năvodari

Polaris M Holding va colecta deșeuri reciclabile de la agenții economici din Năvodari

Societatea Polaris m Holding oferă, începând cu 1 noiembrie, în orașul Năvodari, un nou serviciu de colectare deșeuri reciclabile de la agenții economici.

Potrivit reprezentanților societății, acest serviciu se adresează exclusiv persoanelor juridice.

Astfel, cei interesați pot încheia un protocol de colaborare cu Polaris și au posibilitatea de a se debarasa gratuit de deșeurile reciclabile într-un mod responsabil. În plus, Polaris pune la dispoziție și o benă pentru colectarea deșeurilor, dacă solicitantul generează peste 50 kg deșeuri/ zi.

O colectare gratuită poate fi programată la: 0723/372.163, 0771/643.466 sau reciclare@polaris.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*