Mai multe pasarele pietonale vor fi construite în Ovidiu, pentru siguranța locuitorilor orașului

Trei astfel de pasarele pietonale vor fi construite în Ovidiu.

Un set de trei pasarele pietonale urmează să fie construite în Ovidiu pentru siguranța locuitorilor orașului care vor să traverseze drumul european E87.

Potrivit primarului George Scupra, proiectul privind înființarea celor trei pasarele pietonale care vor traversa DN 22/E 87 a trecut de faza de proiectare.

„Având în vedere că orașul nostru este tranzitat de drumul european E87, am întâmpinat în toți acești ani, diferite impedimente din partea instituțiilor abilitate în emiterea principalelor avize pentru înființarea de noi treceri de pietoni sau relocarea celor existente, știut fiind pericolul la care sunt expuși cetăţenii, dar mai ales copiii. Astfel soluția identificata este construirea de pasarele pietonale, iar in acest moment proiectul a trecut de faza de proiectare”, a precizat primarul George Scupra.

Locațiile unde vor fi amplasate sunt:

  • Zona cartier Ovidiu Sud (sens giratoriu);
  • Șos. Națională intersecția cu str. Primăriei (geamie);
  • Șos. Națională în dreptul str. Zorilor (liceu).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*