Mai multe parcări din Constanța, care erau deservite de taxatori, transformate în parcări prin SMS

Parcarea de la Poarta 1. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că începând de vineri, 19 aprilie, mai multe parcări din municipiu, care înainte era deservite de taxatori au devenit parcări prin SMS.

Este vorba despre parcările situate în:

Portul Tomis – peste 160 de locuri;

Poarta 1 – peste 200 de locuri;

în fața Policlinicii 2 – 15 locuri

Brotăcei – 18 locuri

Timp de 15 zile, în fiecare dintre aceste parcări va fi prezent un angajat al SC Confort Urban, pentru a-i indruma pe șoferi, dar nu va încasa nicio taxă. Plata trebuie să fie efectuată prin aplicația Constanța Parking.  Săptămâna vitoare, lucrări de acest tip vor mai avea loc și în municipiul Constanța, dar și în stațiunea Mamaia.

Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii care și-au făcut cont sunt avertizați printr-un mesaj.

Taxarea prin SMS se va face la numarul 7475 .

În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*