Mai multe localități din județul Constanța, sub cod galben de ploi până astăzi la ora 12

Ploaie torențială. FOTO Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi pentru mai multe localități din județul Constanța.

Sunt vizate: Negru Vodă, 23 August, Limanu, Chirnogeni, Albești, Amzacea, Pecineaga, Comana, Mangalia.

Se vor semnala: averse, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp – în zona avertizată în ultimele 18 ore s-au strâns deja 40 – 50 l/mp.

Avertizarea este valabilă până la ora 12.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*