Mai multe cartiere din Constanța au rămas fără apă, după ce a avut loc o cădere de tensiune la stația de pompare Palas

Stație de pompare RAJA la Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu
Stație de pompare RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Stația de pompare si tratare Palas a RAJA, de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta a avut loc o cădere totală de tensiune, motiv pentru care stația nu poate funcționa. 

Au fost anunțați reprezentanții Enel, însa, în aceste condiții, abonații din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II nu au apă potabilă la robinete pana la remedierea avariei.

„Asigurăm toți abonații afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia aceasta situație“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*