Mai multe cartiere ale Constanței au rămas fără apă la robinete în urma unei avarii majore înregistrate de RAJA pe bulevardul Tomis

Avarie RAJA

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de distribuție apă potabilă de pe bulevardul Tomis, în zona fostei cofetării Macul Roșu, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, joi, 3 noiembrie, până la ora 16.00.

Potrivit RAJA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • bulevardul Tomis (tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și strada Petru Vulcan);
  • strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, cu străzile adiacente;
  • bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între bulevardul Tomis și strada I.G. Duca;
  • strada Soveja, între bulevardul Tomis și strada Barbu Delavrancea;
  • perimetrul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Tomis, strada Soveja și strada Ștefăniță Vodă;
  • cartierele Anadalchioi, Tomis Nord, Boema, Tic-Tac, piața Tomis III, cu punctul termic 117.

Totodată, în vederea executării lucrărilor de reparații, echipele RAJA au restricționat traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Tomis, în zona stației CT Bus. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, dar și participanților la trafic, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp și pentru ca zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*