Mai multe cartiere ale Constanței nu au apă în ziua de Crăciun după ce Stația Palas a rămas fără energie electrică

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Duminică, 25 decembrie, în jurul orei 10.30, în zona Palas din municipiul Constanța a avut loc o cădere de tensiune care a afectat și Stația de Tratare și Pompare Palas. 

Potrivit RAJA, reprezentanții furnizorului de energie au fost anunțați imediat, iar aceștia au confirmat existența unei avarii colective în zonă.

În aceste condiții, s-a sistat furnizarea de apă către abonații din cartierele și zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Coiciu, Anda, IC Brătianu, Baba Novac, Compozitori, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I şi Inel II.

„RAJA SA asigură toți abonații afectați că lucrătorii societății vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, imediat ce furnizorul de electricitate va relua alimentare cu energie”, au transmis reprezentanții societății.

Având în vedere, zona mare deservită, dar și capacitatea mare de transport apă a conductelor principale ce pleacă din stație, pentru intrarea sistemului în presiune este nevoie de o perioadă de timp de cel puțin patru ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*