Magistrala feroviară București – Constanța deschisă pentru tracțiune electrică și viteza de circulație cu 160 km/h

Tren de călători. FOTO CFR Călători

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că începând cu ora 14.00 trenurile de călători circulă în condiții normale pe magistrala feroviară București – Constanța, cu tracțiune electrică și cu viteza maximă de 160 km/h.

Operatorii de transport feroviar de călători au fost informați în prima parte a acestei zile că, începând cu ora 14.00, pe magistrala București – Constanța se va ridica restricția de atașare a locomotivelor Diesel la garnituri, iar trenurile de călători vor putea circula cu locomotive electrice și cu viteza maximă de 160 km/h. Această măsură de revenire la condițiile normale de trafic a fost luată ca urmare a evoluției pozitive a fenomenelor meteo înregistrate și anunțate pentru localitățile din județul Constanța.

În cursul serii de duminică, 26 noiembrie, pe tronsonul Constanța – Mangalia a fost permisă circulația Automotoarelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*