Anchetă a polițiștilor după ce o tânără de 36 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei din Năvodari

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce o tânără de 36 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei din Năvodari.

Potrivit Poliției Județene Constanța, polițiști din Năvodari au fost sesizați vineri, 25 noiembrie, în jurul orei 01.45, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani, din orașul Năvodari, nu a mai putut fi contactată de câteva zile.

„La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii. În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului. În urma efectuării necropsiei, polițiștii vor stabili și încadrarea juridică a faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Potrivit Poliției Județene Constanța, polițiști din Năvodari au fost sesizați vineri, 25 noiembrie, în jurul orei 01.45, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani, din orașul Năvodari, nu a mai putut fi contactată de câteva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*