Razie a polițiștilor printre șoferi și pietoni în județul Constanța

Polițiștii constănțeni au împărțit sancțiuni în stânga și în dreapta. FOTO IPJ Constanța

În cursul zilei de 9 mai, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Constanța și Biroului Rutier Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia indisciplinei pietonale.

În urma acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 112 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 51.555 de lei, 65 dintre acestea fiind aplicate pietonilor. De asemenea, oamenii legii au reținut 70 de permise de conducere.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că astfel de acțiuni vor cotinua și în zilele care urmează, traversarea neregulamentară fiind una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*