Lumea magică a copilăriei prinde viață pe scena din piațeta Perla din Mamaia

„Amfiteatru Cultural”, spectacole din repertoriul curent al Teatrului „Căluțul de mare” susținute în Mamaia, zona Perla
„Amfiteatru Cultural”, spectacole din repertoriul curent al Teatrului „Căluțul de mare” susținute în Mamaia, zona Perla

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” prezintă, în perioada 25 iulie – 30 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, la „Amfiteatru cultural”, eveniment care cuprinde spectacole din repertoriul curent al instituției de cultură. Reprezentațiile vor avea loc pe scena amplasată în zona Perla Mamaia, iar accesul la spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 19.00, cei mici sunt așteptați la „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu o durată de 55 de minute. Regia este semnată de Gabriel Apostol, pe un scenariu de Cristian Pepino. Scenografia îi aparține Danielei Drăgulescu iar muzica, lui Dan Bălan. În distribuție: Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Duminică, 26 iulie, de la ora 19.00, se joacă tot o poveste care aparține marelui scriitor român Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului”, spectacol recomandat tot 3+, cu o durată de 55 minute. Regia și scenariul poartă semnătura lui Daniel Stanciu. Delia Cornelia Ioaniu asigură scenografia spectacolului iar muzica este scrisă de Dan Bălan. Distribuția este formată din: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună,  Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu.

Potrivit organizatorilor, spectacolele vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, în conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Reglementările sunt cuprinse în Ordinul nr. 2941/ 19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii,  publicat în Monitorul Oficial nr. 531/ 19 iunie 2020.

Accesul la spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor de siguranță pentru publicul spectator și personalul artistic. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0765.236319, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile. Rezervarea telefonică își pierde valabilitatea pentru cei care nu se prezintă până la ora 18.30. Rezervările se pot face exclusiv pentru spectacolele din săptămâna în curs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*