Lucrările pentru remedierea avariei RAJA din Castelu vor fi prelungite. Locuitorii nu vor avea apă până sâmbătă

Avarie la rețeaua de apă caldă și căldură din Constanța. FOTO Arhiva CTnews
Avarie la rețeaua de apă caldă și căldură din Constanța. FOTO Arhiva CTnews

RAJA SA anunță că în urma realizării săpăturilor pentru remedierea avariei pe conducta de aducțiune situată la intrarea în localitatea Castelu, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson din această instalație, pe o porțiune de aproximativ șase metri.

Având în vedere temperaturile scăzute, dar și faptul că lucrările de reparații sunt mai ample, din cauza diametrului mare al conductei și a zonei extinse de acțiune, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție dotate cu utilajele necesare, care depun eforturi susținute pentru remedierea avariei în cursul zilei de vineri, 14 ianuarie.

Totodată, lucrările implică golirea întregii rețele pe o distanță de aproximativ doi km, iar pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune sunt necesare aproximativ opt ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei la parametri normali către toți consumatorii afectați din localitatea Castelu este preconizată pentru data de 15 ianuarie, în jurul orei 10.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*