Lucrările pentru remedierea avariei de pe bulevardul Tomis se prelungesc

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

RAJA a anunțat că în zona în care echipele de intervenție desfășoară lucrările de remediere a avariei survenite pe conducta de distribuție apă de pe bulevardul Tomis au fost întâmpinate mai multe obstacole ce au îngreunat mult operațiunile și au condus la prelungirea timpului de finalizare a acestora.

„O mare parte din zonă este betonată, iar conducta este poziționată la o adâncime de peste trei metri, în locație fiind identificate totodată cabluri electrice, care au impus precauție în executarea operațiunilor și au făcut intervenția dificilă. Având în vedere diametrul mare al conductei, mai este nevoie de o perioadă de alte 2-3 ore pentru umplerea și intrarea în presiune a sistemului”, au anunțat reprezentanții societății.

Ca urmare a acestor aspecte, se estimează că reluarea furnizării apei potabile către consumatorii din zonele afectate se va face în jurul orei 21.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*