Lucrările executate de RAJA au dus la devierea traseului autobuzelor liniei 13

Autobuzele liniei 2-43 vor circula la noapte pe un traseu deviat

CT BUS anunță publicul călător că miercuri, 23 martie, autobuzele liniei 13 circulă pe traseu deviat temporar.

Astfel, pe sensul de mers spre Carrefour, aceste vor circula pe traseul:

  • Auchan (Cap de linie) – Șos. Mangaliei – Str. Pandurului – Str. Liliacului (stații: Auchan – Fântânele – KM 5 – Proges – Pandurului – Liliacului).

Devierea survine din cauza unei avarii RAJA, astfel că mijloacele de transport în comun nu au acces pe tronsonul Str. Mugurului – Str. Micșunelelor – Str. Pandurului (stațiile Mugurului, Micșunelelor, Theodor Speranția).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*