Lucrările de modernizare a străzilor ce leagă Școala Veche de Cetatea Carsium și centrul orașului Hârșova, continuă

Continuă lucrările de asfaltare în cadrul proiectului „O uniune transfrontalieră în umbra istoriei”.

Primăria Orașului Hârșova continuă lucrările de asfaltare în cadrul proiectului „O uniune transfrontalieră în umbra istoriei”, realizat cu fonduri europene.

Potrivit reprezentanților instituției, proiectul vizează modernizarea mai multor străzi ce leagă Școala Veche de Cetatea Carsium și centrul orașului.

„Este vorba de reconstruirea integrală a covorului asfaltic prin betonare, conform proiectului tehnic, pe Strada 9 Mai – tronsonul cuprins între străzile Crinului și Ana Ipătescu, Strada Cetății și Strada Gheorghe Doja – tronsonul cuprins între străzile Carsium și Dobrogei”, au precizat sursele citate.

În acest sens, locuitorii orașului sunt rugați să evite intrarea cu autovehiculul în zonele de lucru, marcate cu accesul interzis, pe o perioadă de 14 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*