Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL cu asfaltarea intersecției cu bulevardul I.C. Brătianu

Primăria Constanța continuă lucrările în municipiu. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL cu asfaltarea intersecției cu bulevardul I.C. Brătianu.

După ce zilele trecute au fost asfaltate alveolele care facilitează accesul la dreapta în intersecție, astăzi s-au făcut pregătirile pentru așternerea stratului de uzură. Aceste lucrări impun însă și câteva restricții de circulație.

Astfel, joi, 16.11.2023, se va restricționa accesul pe b-dul. 1 Decembrie 1918,  la intersecția cu b-dul. I. C. Brătianu și se va circula pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre Gara CFR către stațiunea Mamaia. În același timp, circulația pe b-dul. I.C. Brătianu se va restricționa între b-dul. 1 Decembrie 1918 și strada Avram Iancu.

Vineri, 17.11.2023, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Pe b-dul I.C. Brătianu restricțiile se vor aplica din intersecția cu b-dul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Oborului.

În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de bicilete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*