Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 continuă

FOTO Primăria Constanța

Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918, între gara CFR și stațiunea Mamaia, continuă pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada.

Potrivit Primăriei Constanța, au fost introduse în subteran rețelele de utilități, a fost realizată infrastructura pentru pista de biciclete și trotuare, se montează bordurile, se toarnă fundațiile pentru stâlpii de iluminat și pentru stațiile de autobuz. Din acest motiv, prima bandă de circulație pe sensul de mers către stațiunea Mamaia este restricționată, circulația desfășurându-se pe o singură bandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*