Lucrările de asfaltare de pe bulevardul 1 Mai cauzează întârzieri și devieri în transportul public de călători

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

CT BUS informează călătorii că mai multe linii de autobuz din Constanța vor înregistra întârzieri din cauza lucrărilor de asfaltare desfășurate pe bulevardul 1 Mai.

Astfel, călătorii care utilizează liniile 101, 2-43, 5B, 101M și 5-40 trebuie să ia în considerare acest aspect și să aloce mai mult timp pentru călătoriile lor planificate.

Pe lângă întârzierile menționate, linia turistică City Tour va fi afectată și va circula pe un traseu deviat. Noul traseu al liniei City Tour va fi următorul: Gara CFR – Poarta 3 – Portul Constanța – Poarta 1. De menționat că autobuzele nu vor mai intra în Portul Constanța pe la Poarta 5. Această modificare este temporară și va fi valabilă pe perioada lucrărilor de asfaltare.

CT BUS recomandă călătorilor să consulte aplicația lor oficială pentru transportul în comun, CT BUS, pentru a obține informații actualizate și timpii de deplasare în timp real ai autobuzelor. Astfel, călătorii pot planifica traseele în mod corespunzător și pot evita disconfortul cauzat de întârzieri neașteptate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*