Lucrările de amenajare a sensului giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu avansează. Vor fi instituite restricții temporare de trafic rutier

Lucrări de amenajare a sensului giratoriu de la intrarea în Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța informează că pentru amenajarea insulelor de separație dinspre Siutghiol și bulevardul Aurel Vlaicu, începând de luni, 30 octombrie, timp de două săptămâni și jumătate,  vor fi instituite restricții de circulație.

Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată în sensul giratoriu pentru autovehiculele care vin dinspre Năvodari spre zona Pescărie și pentru cele care vin dinspre Pescărie spre bulevardul Aurel Vlaicu, în sensul că nu vor mai putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu.

Autovehiculele care vin dinspre Pescărie și vor să vireze la stânga pe bulevardul Aurel Vlaicu, vor putea face acest lucru mergând pe direcția înainte până în sensul giratoriu din fața hotelului Delta. Autoturismele care vin dinspre Năvodari și vor dori să efectueze virajul la stânga pe bulevardul Mamaia, vor putea vira la stânga prin sensul giratoriu de la Păpădie, apoi dreapta pe breteaua care trece pe sub pasarelă, către Pescărie. Autoturismele care vin de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu direcția Năvodari, vor putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu de la Telegondolă.

Aceste restricții de trafic au caracter temporar și sunt avizate de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. După finalizarea lucrărilor, circulația autovehiculelor va reveni la vechea configurație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*