Lucrări în Gara CF Neptun

Lucrări în Gara Neptun. FOTO CFR Infrastructură

În vederea executării lucrărilor de demontare de panouri și montare a macazelor la schimbatoarele de cale nr. 2 si 3 Halta de mișcare Neptun a fost aprobată închiderea circulatiei vehiculelor feroviare pe linia II Halta de mișcare Neptun + Liniile curente Costinesti – Neptun + Neptun – Mangalia, în perioada 6 – 9 iunie, zilnic, între orele 08:30  – 12:00.

În acest interval de timp circulația trenurilor între stațiile Costinești – Neptun – Mangalia va fi întreruptă, fiind afectate trenurile de călători 8384 și 8385 care se anulează pe distanța Constanța – Mangalia (în zilele de 6, 7, 8 și 9 iunie 2023).

Lucrările se execută de către personalul Sucursalei Regionala C.F. Constanța cu utilaje proprii.

Prin executarea lucrărilor se asigură în Halta de mișcare Neptun posibilitatea realizării de încrucișări de trenuri, respectiv de avansare (trecere înainte) a trenurilor de rang superior, pe perioada sezonului estival 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*