Lucrări de reconfigurare urbană în centrul Constanței

Lucrări de reconfigurare urbană în centrul Constanței. FOTO Primăria Constanța

Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Ferdinand se află în plin proces de reabilitare și modernizare. Infrastructura rutieră și cea pietonală sunt reconfigurate pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Lucrările sunt corelate cu instituirea regimului de sens unic pe aleea Lupeni, pe porțiunea de drum care înconjoară locul de joacă.

Potrivit Primăriei Constanța, traseele pietonale sunt recondiționate prin montarea bordurilor noi iar suprafața deteriorată este pregătită pentru asfaltare. Simultan, se construiesc noi zone destinate circulației pietonilor. De asemenea, carosabilul urmează să fie reabilitat prin lucrări de asfaltare.

Totodată, se intervine asupra zonelor cu spațiu verde care sunt reamenajate, după ce au fost efectuate lucrări de igienizare. S-a cosit iarba, s-a tuns gardul viu iar resturile vegetale au fost colectate.

Autoritățile locale fac apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*