Lucrări de modernizare la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța

Căminul pentru persoane vârstnice. FOTO Primăria Constanța

Căminul pentru persoane vârstince care se află în administrarea municipalității reprezintă mai mult decât un spațiu în care bătrânii ajung să locuiască, să beneficieze de îngrijire și asistență medicală de specialitate, înseamnă acasă.

Primăria Municipiului Constanța este preocupată în permanentă să creeze un mediu cât mai plăcut seniorilor cazați în centru.

Astfel, pentru asigurarea unui spațiu de locuit în conformitate cu condițiile de siguranță și sănătate oferite persoanelor instituționalizate s-au efectuat lucrări de reparații și vopsire a fațadei, cele mai importante fiind următoarele: reparații tencuială, armarea suprafeței cu plasă din fibră, aplicare de tencuială decorativă, montaj glafuri din PVC la ferestre, placare de gresie porțelanată, recondiționarea lampadarelor existente, montaj corpuri iluminat electrice exterioare, etc.

La executarea lucrării s-a avut în vedere îndeplinirea condițiilor tehnice și de calitate ale execuției lucrării, cu respectarea în totalitate a reglementărilor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*