Locuitorii din Ovidiu, chemați să intre în legalitate cu actele de proprietate

Primăria Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu

Pentru că în timp unele acte s-au pierdut, sau la momentul cumpărării / dobândirii unor locuințe și / sau terenuri, transferul de proprietate s-a făcut pe baza unei chitanțe de mână, unele proprietăți imobiliare nu au acte conforme cu legislația în vigoare. Pentru ca toți locuitorii din Ovidiu să intre în legalitate, Primăria Ovidiu a demarat o campanie de dobândire a actelor de proprietate.

Deținătorii terenurilor situate în intravilanul localității, aferente caselor de locuit și anexelor gospodărești – curți construcții și grădini, care nu au acte de proprietate, sunt invitați la sediul Primăriei Orașului Ovidiu, Biroul Agricol, pentru formularea cererii, în vederea obținerii titlului de proprietate. Termenul limită pentru depunerea actelor este de 6 decembrie.

Persoanele care se află în această situație, dacă dețin diverse acte referitoare la casa de locuit – inclusiv anexe gospodărești și terenul aferent locuinței – inclusiv grădina, acestea trebuiesc prezentate în original.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*