VIDEO De acum e mai simplu să îți schimbi actul de identitate. Formularele se descarcă de pe site-ul Primăriei Constanța

Cărți de Identitate. FOTO timpolis.ro
Cărți de Identitate. FOTO timpolis.ro

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Constanța a intrat în mileniul 3. Nu mai e nevoie să stai pe la cozi doar pentru a te informa despre documentele necesare pentru schimbarea actului de identitate.

Partea de informare se face acum direct de pe site-ul Primăriei Constanța, iar formularele pot fi descărcate tot de acolo. Oricine poate să le imprime acasă și să le completeze înainte să vină la ghișeu, iar procedura este mult mai rapidă.

În plus, persoanele cu nevoi speciale și femeile însărcinate au un ghișeu special.

Primăria a publicat un video în care explică pașii de urmat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*