Locuitorii comunei Cumpăna, chemați, luni, la o dezbatere publică cu reprezentanți ai Direcției de Drumuri și Poduri

Căminul Cultural din comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Căminul Cultural din comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Căminul cultural din comuna Cumpăna va găzdui luni, 5 iulie, o dezbatere publică în legătură cu mai multe investiții ce vor fi făcute pe DN 39 și A4.

Astfel, potrivit Primăriei Cumpăna, este vorba despre

  1. Nod rutier Cumpăna – autostrada  A4;
  2. Extindere și modernizare parte carosabilă a DN 39E atât în interiorul, cât și în exteriorul localității Cumpăna.

Vor participa reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA,  Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanţa și proiectantului general.

Cetăţenii interesați sunt rugați să participe la dezbatere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*