Locomotiva unui tren care transporta 39 de vagoane cu păcură a luat foc în localitatea Lumina

O locomotivă a luat foc în zona localității Lumina.

O locomotivă care trăgea după ea 39 de vagoane încarcate cu păcură a luat foc în dimineața de 1 august, în jurul orei 5.00, în zona unității militare din Lumina.

Mecanicul de pe locomotivă, când a observat incendiul, a sunat la 112 și a decuplat vagoanele pentru a evita o eventuală propagare a focului.

La locul solicitării a intervenit o autospecială de stingere și un echipaj medical SMURD B, cu 9 pompieri.

Locomotiva a ars mocnit, iar reprezentanții ISU Dobrogea au specificat că nu a fost nevoie de intervenția lor, ei doar au asigurat supravegherea zonei

“Polițiști din cadrul SRPT Constanța – TN Năvodari au fost sesizati despre faptul că o locomotivă a luat foc pe relația CF 817, zona Lumina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce tracta un tren de marfă, încărcat cu produse petroliere, circulând pe relația Cap Midia – Dorobanțu, la kilometrul 17+900 metri, unul dintre motoarele locomotivei ar fi luat foc.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Circulația trenurilor a fost închisă până la remedierea situației” , au precizate reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*