Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, anunță line-up-ul complet

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc în weekendul 20 – 22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla.

Organizatorii anunță line-up-ul complet. Vița de Vie, Alternosfera, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Coma, Grimus, Urma, Jurjak, Toulouse Lautrec, ZMEI3, Lucia, The Kryptonite Sparks, Pinholes, Rockabella, Dimitri’s Bats, Theodore (Grecia), Melting Dice, Alex and Fat Penguins sunt cei care vor face marea să răsune alternativ.

„Eram oricum nerăbdători să mai trăim încă o dată spiritul de festival (pe care anul trecut l-am ratat complet), dar căldura insuportabilă ne face să numărăm zilele până ajungem pe plajă. Vrem să ne răcorim cu briza și să ne aruncăm în apă, printre picături de muzică bună. Sau, cum bine zice byron, în valuri să ne scufundăm. Abia așteptăm să ne bucurăm de tot ce ne oferă festivalul”, a declarat Ilinca Ghișoiu, reprezentantul Magnetic Dream Events, organizatorul festivalului Living Rock.

Până la festival, nerăbdătorii se pot delecta cu o serie de interviuri în exclusivitate cu artiștii, #ALTSTORIES – unde membrii diferitelor trupe din line-up își pun reciproc întrebări, extrase aleatoriu. Răspunsurile inedite le dau ocazia fanilor să descopere secrete din viața artiștilor preferați. Primele trei episoade înregistrate de Living Rock, alături de partenerii de la glo, pot fi ascultate aici,  aici și aici.

Accesul la festival se va face pe bază de bilet de acces pentru o zi sau abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de COVID. Abonamentul oferă acces gratuit în zona de camping a festivalului.

Biletele și abonamentele achiziționate anul trecut pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2021. Abonamentele și biletele sunt puse în vânzare pe: iabilet.ro – https://www.iabilet.ro/bilete-living-rock-2021-63843/, iar regulamentul de acces poate fi accesat la acest link: http://bit.ly/regulamentlivingrock. Mai multe detalii despre festivalul Living Rock se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului: https://web.facebook.com/events/542117120499162/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*