Constănțenii din cartierul Tomis Nord nu au apă la robinete în urma unei avarii a RAJA

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, din municipiul Constanța, echipa de intervenție a RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 5 iulie, în intervalul orar 12.00 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Căpitan Dobrilă Eugeniu – Cișmelei – cap linie RATC – Cireșica – Căpitan Dobrilă Eugeniu, dar și PT 146.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*