Liniile 100, 100C, 2-43, 5-40, 43M, 43C și 101, deviate sâmbătă  

Devieri temporare de traseu pentru mai multe linii de autobuz în Constanța. FOTO: CT BUS

De maine dimineata, 02 decembrie 2023, cu incepere de la ora 7, autobuzele liniilor 100, 100C, 2-43, 5-40, 43M, 43C si 101 circula deviat. Astfel mijloacele de transport nu mai parcurg bd. 1 Decembrie, in sectorul cuprins intre str. Theodor Burada si bd. I.C. Bratianu.

De asemenea, autobuzele nu pot intra in acel sector nici dinspre bd. Ferdinand. Prin urmare, traseele se vor parcurge temporar pe sensul str. Theodor Burada-bd. I.C. Bratianu in ambele sensuri. Totodata, autobuzele liniei 5B, pe sensul de mers spre Gara, nu vor mai ocoli parcul din zona si vor vira la stanga in fata Garii, de la intersectia semaforizata bd. 1 Mai cu str. Theodor Burada. Masurile sunt impuse de faptul ca bd. 1 Decembrie va fi inchis pentru lucrari de asfaltare in sectorul cuprins intre str. Theodor Burada si bd. I.C. Bratianu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*