Containere din China, încărcate cu becuri cu incandescență neconforme, oprite în Portul Constanța

Containere din China, încărcate cu becuri cu incandescență neconforme, oprite în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, în Portul Constanța, două containere încărcate cu becuri cu incandescentă pentru uz industrial, importate din China de o societate din București, produse care nu respectă legislația comunitară.

Potrivit Gărzii de Coastă, în urma unor activități informative desfășurate joi, 22 aprilie, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători ai Serviciului Combaterea Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, au participat la efectuarea unui control asupra a două containere, sosite din China pentru o societate din municipiul București, având ca marfă declarată becuri cu incandescență pentru uz industrial, în valoare de aproximativ 134.000 de lei.

În urma verificărilor, reprezentanții CJPC Constanța au stabilit că marfa respectivă nu respectă legislația comunitară, fapt pentru care a fost luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României, cât și returnarea containerelor încărcate cu becuri cu incandescență către țara de origine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*