Linia Ro-Pax Constanța – Batumi este funcțională

Linia Ro-Pax Constanța – Batumi este funcțională. FOTO CNAPM SA

Nava Ro-Pax Vilnius, navă care deservește linia regulată Constanța – Batumi, a sosit luni, 11 iulie, în dana 120 a portului Constanța.

Potrivit Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” Constanța SA, nava Ro-Pax Vilnius va veni săptămânal, lunea, și va pleca marți, încărcată, din Constanța și va ajunge la Batumi vinerea.

Nava Vilnius are o capacitate de până la 108 persoane, iar pe cele două punți dedicate transportului de mărfuri se pot încărca 50 vagoane și 50 de camioane, simultan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*