Bărbatul care a furat o mașină din Cumpăna și a fost prins în Constanța nu era drogat, nici băut. El este cercetat sub control judiciar

Mașină de Poliție

Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au anunțat că bărbatul care a furat o mașină din Cumpăna și a fost prins în Constanța nu era drogat, nici băut, el urmând să fie cercetat sub control judiciar.

Bărbatul, de 32 de ani, a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.

La data de 21 septembrie a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.

Față de acesta, la data de 22 septembrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Un bărbat a sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța, unde a fost interceptat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat 6 focuri de avertisment, în plan vertical, pentru oprirea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*