Linia 14 a autobuzelor va avea devieri pe 29 și 30 august din cauza lucrărilor de asfaltare

Traseu deviat pentru autobuzele liniei 14. FOTO: CT BUS

Călătorii din Constanța care utilizează autobuzele Liniei 14 vor trebui să țină cont în perioada de 29 și 30 august de devierile temporare impuse în traseu.

CT BUS a anunțat că aceste măsuri sunt necesare în contextul lucrărilor de asfaltare ce se desfășoară pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona intersecției cu strada Nicolae Iorga.

Astfel, marți, 29 august, începând cu ora 08.00 dimineața, autobuzele de pe Linia 14 care circulă în direcția către Vivo vor parcurge un traseu modificat. Devierea impusă va cuprinde următoarele etape: Casa de Cultură – strada I.G. Duca – bulevardul Mamaia – bulevardul Tomis – strada Nicolae Iorga.

Această deviere va rămâne în vigoare și pe durata întregii zile de 30 august, afectând programul de transport al liniei menționate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*