Liberalii constănțeni s-au reunit în primul Comitet de Coordonare Local din acest an

Liberalii constănțeni s-au reunit în primul Comitet de Coordonare Local din acest an. FOTO: PNL Constanța

Peste cinci sute de membri ai Organizației Municipale PNL Constanța au participat sâmbătă, alături de conducerea filialei, la primul Comitet de Coordonare Local din acest an.

Este primul eveniment de marcă organizat de PNL Municipiul Constanța după pandemie, iar alături de liberalii constănțeni au fost președintele Senatului, Florin Cîțu și senatoarea Alina Gorghiu.

„Suntem protejați pentru că avem alături partenerii și aliații din Uniunea Europeană și NATO. O spun cu toată responsabilitatea că apartenența la Uniunea Europeană și NATO și relațiile strânse cu Statele Unite ale Americii funcționează ca un scut împotriva agresiunilor Rusiei. Suntem apărați și asta ne dă posibilitatea să apărăm la rândul nostru așa cum o facem cu vecinii ucraineni care se refugiază la noi. O mobilizare impresionantă și fără precedent a românilor pentru ajutorarea unor oameni care au rămas fără agoniseala de-o viață”, a declarat președintele Organizației Municipale PNL Constanța, senatorul Septimiu Bourceanu.

Liberalii constănțeni s-au reunit în primul Comitet de Coordonare Local din acest an. FOTO: PNL Constanța

La rândul lui, președintele filialei județene, Bogdan Huțucă, a subliniat:

„Avem o tradiție de 147 de ani, ca și partid politic care a reușit marele vis al fiecărui român, de la Independență la România Mare, la instituții moderne europene, până la integrarea în Uniunea Europeană și NATO. Astăzi, nouă ne rămâne să continuăm această tradiție și să înfăptuim și să continuăm marele proiect liberal de dezvoltare a României.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*