Lansare de carte organizată de Primăria Hârșova la Casa de Cultură „Carsium”

Lansare de carte, organizată de Primăria Hârșova la Casa de Cultură „Carsium”

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 11.00, la Casa de Cultură „Carsium” va avea loc lansarea cărții  „Geografia și aplicațiile practice în coordonatele timpului”, de prof. Sîngeorzan Volumia.

Împreună cu autoarea, sunt invitați pentru a vorbi despre cartea lansată reprezentanți ai autorității locale, ai instituțiilor de cultură și învățământ din localitate și din țară, colegi, foști elevi, prieteni, colaboratori.

Evenimentul este organizat de către Primăria Orașului Hârșova în parteneriat cu Societatea de Geografie din România-Filiala Constanța și Biblioteca Orășenească Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*