Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați pentru sfârșitul săptămânii în ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O nouă ședință a Consiliului Local Valu lui Traian a fost programată în data de 8 iulie.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 8 iulie, de la ora 12.00, ce va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte :

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local pe anul 2022, a cheltuielilor ce s-au efectuat cu deplasarea elevilor olimpici la Buzău, la Concursul „Educație rutieră – Educație pentru viață”, organizat în perioada 26-29 iunie 2022.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei.
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Asfaltare alei și amenajare spații verzi cimitir ortodox și musulman, zona F vest, comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Amenajare trotuare, spații verzi și accese la proprietăți, în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Realizare accese auto și pietonale la proprietăți în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Proiectare și execuție lucrări Drum de Centură Sud în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Reabilitare drumuri și trotuare, localitatea Valu lui Traian, jud. Constanța”
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Lucrări suplimentare de racorduri de canalizare menajeră locuințe zona C- Racorduri la canalizare etapa I în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”
  • Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții – „Asfaltare străzi și trotuare în comuna Valu lui Traian, județul Constanța”
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii unui drept de uz și servitute cu titlu gratuit pentru utilizarea domeniului public și subtraversarea unor drumuri de exploatare și de interes local, în cadrul obiectivului: „Conducta transport gaze naturale Techirghiol -Ovidiu”.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgență familiei doamnei Dincă Mihaela aflată în stare de necesitate urmare incendiului produs în data de 25.06.2022
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului – teren intravilan în suprafață de 48 m.p., situat în comuna Valu lui Traian, str. Canalului nr.29 lot 5, afectat de coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică: lărgire drum pe lângă canalul colector.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului – teren intravilan în suprafață de 397 m.p., situat în comuna Valu lui Traian, str. Mureșului nr.15, afectat de coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică: lărgire drum pe lângă canalul colector.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului – teren intravilan în suprafață de 339 m.p., situat în comuna Valu lui Traian, str. Decebal nr.17 afectat de coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică: lărgire drum pe lângă canalul colector
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului – teren intravilan în suprafață de 536 m.p., situat în comuna Valu lui Traian, str. Vasile Pârvan, afectat de coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică: lărgire drum pe lângă canalul colector
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului – teren extravilan în suprafață de 500m.p., situat în comuna Valu lui Traian, Parcela A 413/2/61/1, lot 1, afectat de coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică: podeț de legătură între str. Prelungirea Hasancea și cartier nou zona lotizată F.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere pentru cauză de utilitate publică a imobilului – teren intravilan în suprafață totală de 3.658 m.p., situat în comuna Valu lui Traian, proprietatea SC Branic SRL, afectat de coridorul de expropriere aferent lucrării de utilitate publică: Realizare acces la drumul public din zona lotizată Pădure .
  • Proiect de hotărâre privind modificarea și actualizarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  • Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri cu privire la prelungirea termenului de închiriere pentru unele locuințele sociale.
  • Diverse: Adresa nr.164/17.06.2022 a ASPA IVETS , înregistrată la Primăria comunei Valu lui Traian sub nr.14.066/17.06.2022, prin care solicită punerea la dispoziție a unui spațiu, pentru desfășurarea proiectului Indexul Animalelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*