Lamborghini de peste 1.300.000 de lei, declarat la o valoare de trei ori mai mică în documentele vamale de import

Autoturism de teren, cu valoare de piaţă de peste 1.300.000 lei, depistat în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră au depistat în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era de trei ori mai mică față de cea de piață.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român.

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 de lei. Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piața de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*