La solicitarea Poliției, Primăria Constanța oprește accesul autoturismelor în zona plajei 3 Papuci

Plaja 3 Papuci din cartierul Faleză Nord
Plaja 3 Papuci din cartierul Faleză Nord

Reprezentanții Poliției Municipiului Constanța au solicitat Primăriei Constanța să restricționeze accesul autoturismelor în zona plajei 3 Papuci din cartierul Faleză Nord. Măsura a fost luată deoarece drumul de acces către plaja era de multe ori era blocat de autovehiculele parcate.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observau mai multe autoturisme pe plajă, în cartierul Faleză Nord, așa numita zonă a plajei 3 Papuci, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au solicitat Primăriei Constanța să ia măsuri de restricționare a accesului autovehiculelor, având în vedere încălcările normelor legale în vigoare privind accesul autovehiculelor pe plajă”, au precizat sursele citate.

Măsura a fost dispusă în urma mai multor plângeri și sesizări făcute în zonă, care menționau că drumul de acces către plaja era de multe ori era blocat de autovehiculele parcate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*