FOTO Bărbat salvat de la înec pe plaja Modern din Constanța UPDATE: Bărbatul a murit în ambulanța care îl transporta la spital

Bărbat salvat de la înec pe plaja Modern din Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”
Bărbat salvat de la înec pe plaja Modern din Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost salvat de la înec, duminică, după ce a intrat să se scalde în mare pe plaja Modern din Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină duminică după-amiază, pe plaja Modern din Constanța, acolo unde o persoană fusese scoasă din apele mării în stare de inconștiență.

„Am fost solicitați să intervenim la o persoană, bărbat, de aproximativ 60 de ani, scos din mare de salvamari. Intervin SMURDUL B și C și motocicleta de prim răspuns. Din primele informații, i se aplică protocolul de resuscitare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anamaria Stoica.

Cadrele medicale au reușit resuscitarea bărbatului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE

Din cauza stării alterate de sănătate, bărbatul a intrat din nou în stop cardiorespirator și a decedat.

„S-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 de minute, în ambulanță, din păcate de aceasta data nu s-a mai reușit, medicii fiind nevoiți sa declare decesul”, a declarat Anamaria Stoica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*