Peste 30 de vehicule sunt, la această oră, blocate în zăpadă pe drumuri din județul Constanța

Mașinile au rămas blocate în nămeți. FOTO Ctnews.ro

Peste 30 de autovehicule sunt blocate în zăpadă, miercuri seară, pe drumuri din judeţul Constanţa, drumurile naţionale şi judeţene, cu excepţia DN 39 şi A2, fiind în continuare închise.

„Momentan mai avem blocate 30 de autoturisme la Cobadin, două la Sibioara și unul la Topalu. De asemenea, 128 de mașini circulă cu viteză redusă, controlat, însoțite de poliție, dinspre Hârșova spre Mihail Kogălniceanu, iar 30 de camioane au plecat controlat, spre Mihail Kogălniceanu, în coloană, însoțite de poliție și echipaje de deszăpezire”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța.

Totodată, la ora transmiterii acestei știri, 13 localități din județ – în total 855 de abonați, nu sunt alimentate cu curent electric.

În majoritatea localităților afectate de lipsa apei, ca  urmare a căderilor și fluctuațiilor de tensiune electrică, s-a reluat furnizarea apei pe parcursul zilei. La această oră se înregistrează încă căderi de tensiune la stațiile de pompare ce asigură alimentarea cu apă a localităților Darabani, Dulcești, Plopeni și Corbu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*