La Medgidia va funcționa cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a semnat miercuri, 22 decembrie, autorizația de funcționare pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei.

„În ciuda tuturor piedicilor și presiunilor cu care ne confruntăm zilnic, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, realizăm lucruri extrem de importante pentru comunitatea noastră din Medgidia, dar și pentru întregul județ”, a spus Valentin Vrabie pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, SC Omnia Europe SA va dezvolta în municipiul Medgidia o investiție care va schimba radical destinul economic al județului Constanța, resuscitând atât sectorul economic cât și piața forței de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*